Congres spiritual internațional

Ziua Mondială a Tineretului
February 29, 2016
Săptămâna de rugăciune a tineretului
March 22, 2016
Show all

Congres spiritual internațional

fblPe 12 martie 2016, Federația Belgia-Luxemburg a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea organizează un congres destinat în principal grupelor și bisericilor de origine străină. Federația noastră este binecuvântată prin diversitatea tuturor culturilor, limbilor și naționalităților care fac din Federație un unicat. Avem deci privilegiul de a sărbători diversitatea aceasta alături de Dumnezeu în sabatul al doilea al lunii.

Tema aleasă pentru congres este „Înapoi acasă”, iar invitatul special este Ruben de Abreu, președintele uniunii noastre, Uniunea Franco-Belgiană.

Congresul se va desfășura în teatrul Saint-Michel, din strada Père Eudore Devroye 12 din Bruxelles. Sala va fi deschisă începână cu ora 9:30 iar programul se va încheia la ora 16.

Un program special va fi pregătit pentru tineri și copii de către Philippe Leduc și ajutoarele sale.

Darurile strânse cu această ocazie vor ajuta la îndeplinirea a trei obiective. O treime se va duce într-un demers de susținere a unui proiect ADRA în acțiuni de ajutorare a refugiaților; o treime va completa fondurile necesare studenților la teologie; iar o treime va fi folosită în acoperirea cheltuielilor făcute cu organizarea acestui congres. Vă invităm să vă aduceți pachețelul cu mâncare pentru picnic, ce va urma în pauza de prânz.

În cadrul congresului vor fi reprezentate mai multe limbi. Pe scenă (platformă) vor fi utilizate limbile franceză și engleză. Vor fi asigurate traduceri în portugheză, spaniolă și română în diferite sectoare ale sălii; spațiile pentru cei ce au nevoie de traducere vor fi rezervate și marcate ca atare.

Așteptăm să ne vedem în număr mare la acest congres internațional. Pe data de 8 octombrie va avea loc un congres similar, destinat bisericilor de limbă olandeză. Acesta va avea loc la Hasselt. De asemenea, pe 22 octombrie va avea loc congresul spiritual de limbă franceză în Liège.

Vă salut cordial,

Jeroen Tuinstra – Președinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *